top of page

Hampaiden valkaisu

Tänä vuonna täytin 40. Olen tavoittanut sen iän, jossa synttäreiden juhlinta ei ole pelkkää juhlahumua, vaan myös oman itsensä hemmottelua ja muistamista. Halusin tämän takia panostaa ulkonäkööni ja tuntea itseni säteileväksi juhlapäivänä!


Syntymäpäivieni alla kysyin somessa seuraajilta, mikä on ensimmäinen asia mihin kiinnittää ihmisissä huomiota. 70% vastanneista sanoi “hymy”. Allekirjoitan tämän täysin. Päätinkin käydä ensimmäistä kertaa elämässäni hampaiden valkaisussa. Hampaani ovat olleet aina todella vaaleat, mutta kyllä vaan ikä on tuonut mukaan tummuutta.


Toteutin hampaiden valkaisun Hammashoitola Luokse kanssa. Itse kävin hampaiden valkaisussa Kivistön apteekissa. Luokse liikkuva hammashoito tarjoaa suun kokonaishoitoa yhteistyössä muiden terveydenhuollon palveluiden kanssa. Alueet löydät tästä.Luokse liikkuva hammashoidon keskiössä on jokaisen oikeus hyvään hammashoitoon itselle tutussa ympäristössä. Yleensä itse kammoan hammashoitolaan menemistä, mutta ensimmäistä kertaa elämässäni koin vastaanotolla rauhallisen ja levollisen olon. Henkilökunta osasi ottaa vastaan minut rennosti ja asiantuntevasti.


Ensimmäisenä keskustelimme siitä, miten Touch ja Ultra hampaiden valkaisu toimii sekä mitä odottaa prosessin aikana. Oli helpottavaa saada tietää, että valkaisu on turvallista ja kivutonta, ja tulokset olivat välittömästi nähtävissä. Itselle uutena tuli, että ennen esteettistä hammashoitoa tulisi huomioida, että hammashoito ja korjaava hoito tulee olla tehtynä 3 kuukautta aiemmin ja hammaskiven poisto enintään kuukausi aiemmin. Luoksen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin.

Hammashoitola kammoiselle oli mahtavaa, kun itse valkaisuprosessi sujui kuin unelma. Rentouduin hoitotuoliin ja ennen kuin huomasinkaan, hymyilin leveästi peilikuvalle.


Miksi hampaiden valkaisu sitten kannatti? Hymymme kertoo meistä! Mikä sen ihanampaa, ettei sitä tarvitsisi ollenkaan peitellä? Valkaisu antaa välittömän boostin itsetunnolle ja ulkonäölle, kun tulokset voi nähdä välittömästi. Huoliteltu hymy ei ole vain esteettinen seikka, vaan se kertoo hyvinvoinnista ja terveydestä. Hampaiden valkaisu on helppo tapa piristää ilmettä ja saada hymy näyttämään elinvoimaisemmalta.

Seuraavan kerran kun mietit kuinka hemmotella itseäsi. Täältä annan suosituksen hampaiden valkaisulle Luokse hammashoitolassa. Tämä pieni teko tekee suuren vaikutuksen.Koodilla AlonaK saat -15% alennuksen, jonka voi hyödyntää Touch ja Ultra valkaisuihin Luokse.fi hoitolassa
Hymy on kauneutesi paras korostaja!
コメント


bottom of page