top of page

Tervetuloa

Vitsit kuinka mahtavaa ja jännää on saada vihdoin nämä uudet sivut julki! Nämä sivut tulevat olemaan ensimmäistä kertaan ihan vain minua itseäni. Vaikkakin vuosien varrella minulla on ollut useitakin verkkosivuja, joita olen hallinnoinut, mutta niiden focus on ollut vahvasti tietyssä yritystoiminnassa. Tämä on todella siistiä!


Yrittäjänä minulla on pian vuosikymmen täynnä, sillä aloitin yksityisyrittäjänä vuonna 2015. Hurjaa! Tuon viimein moninaiset projektini saman katon alle, juuri sinulle! Teemana sivuillani tulee olemaan “Me, Myself and Alona”. Jos joku muistaa, niin olen kirjoittanut blogia tällä nimellä yrittäjyyteni alkuvaiheessa.

Pitelen useita naruja hyppysissäni ja rautaa taotaan tällä hetkellä toden teolla. Moninaiset projektit pitävät arkeni vauhdikkaana ja nyt omien sivujen myötä pääset tutustumaan näihin tarkemmin. Samalla sivut pysyvät omissa näpeissäni ja sopivat tyyliini. Oli siis kyse vlogista, podcastista, verkkovalmennukset tai tuotteesta, jota haluan myydä – ne löytyvät jatkossa kaikki täältä. Eikö olekin mahtavaa?


Saatan olla sinulle uusi tuttavuus tai olet ollut matkassani jo pidempään. Olen Alona Kuusisto. Monitoimiyrittäjä äiti media-alalla, erityisesti sosiaalisen median puolella. Minulle arvojeni keskiössä on perhe ja arki, sekä rehellinen puhe. Saatat tietää minut vlogeista, joita olemme tehneet perheen kanssa, Fitness ajalta, blogista, Poselandista tai Tabucästistä Nicon kanssa. Paljon todellakin tullut tehtyä ja tehdään vastaisuudessakin. On häkellyttävää, kuinka paljon teitä seuraajia on ja tulee koko ajan lisää. Osa teistä on ollut matkassa jopa vuosia - satojen vlogien verran, jossa olemme perheen kanssa jakaneet arkeamme teille. Kiitos siitä!

Rehellisesti Alona K. on ollut huikea matka ja sitä jatketaan edelleen.

 Haluan sivujen kautta saavuttaa juuri sinut! Tuoda kaikki helposti saatavaksi. Jos haluat jatkossa nähdä julkaisemani jaksot, podcastit tai uutiset, jätä tähän sähköpostista, niin tulet saamaan tiedon uudesta julkaisusta automaattisesti, etkä missaa mitään.


Sivulle riittää jo suunnitelmia ja olen valmistellut tänne kaikenlaista juuri teille. Kiitos, kun olet tänne tullut ja toivottavasti pysyt matkassa mukana tästä eteenpäinkin! 


Love, Alona K.


Comments


bottom of page